De Gildeslager gedachte

Genieten als basis

  • Gedreven in ambacht
  • Gastvrije inspiratie
  • Grenzeloos verbinden

Een bron van inspiratie... Dat is De Gildeslager!

Wij beloven onze leden een onafhankelijk samenwerkingsverband waarin het delen van vakkennis, plezier in het vak en passie voor het vak centraal staan. Gildeslagers zijn betrokken bij hun collega's, kenmerken zich door hun eigenwijsheid en bereiden hun kwaliteitsproducten op ambachtelijke wijze. Samen zorgen we voor interessante verbindingen, voor gastvrijheid richting de klant en voor innovatie in ons vak. Want alleen door samen te werken kunnen we elkaar inspireren. Samen staan we sterk!

Kennis en betrokkenheid

Bent u graag aangesloten bij een collectief om zo het contact met collega’s te onderhouden en van elkaar te leren? Wilt u daarbij wél de vrijheid behouden om uw eigen sfeer en stijl te hanteren in uw slagerij? Dan past De Gildeslager perfect bij u! Gildeslagers bereiden hun kwaliteitsproducten op ambachtelijke wijze en komen regelmatig samen tijdens interessante regiobijeenkomsten. In de basis natuurlijk om kennis te delen en elkaar te inspireren, maar ook onderlinge betrokkenheid en zelfs ‘kameraadschap’ staat hoog in het vaandel. Maar een lidmaatschap bij De Gildeslager is meer… Voor een vast bedrag per maand profiteert u van vakinhoudelijk- en winkeladvies en bieden we u de mogelijkheid diverse handige communicatiemiddelen zoals foto’s, recepten en posters te gebruiken. Samen zorgen we voor interessante verbindingen, voor gastvrijheid richting de klant en voor innovatie in ons vak. Samen staan we sterk!

Meer informatie of lid worden? Neem contact op met team van het Worstmakersgilde. Bel naar 0513-750422 of mail naar info@gildeslager.nl.